veranda\'s aluminium veranda\'s ramen ramen en deuren deuren

Over B&F Aluwerken

In Holsbeek (Vlaams-Brabant) vind je de firma B&F Aluwerken, gespecialiseerd in het ontwerp en de plaatsing van aluminium veranda’s, pergola’s, carports, en ramen en deuren. Het familiebedrijf is opgericht in 2005 en heeft ondertussen al enkele jaren ervaring op de teller staan. Ga je in zee met B&F Aluwerken, dan mag je dus steevast rekenen op een professionele uitvoering én persoonlijke samenwerking.

Het vakgebied van B&F Aluwerken

Bij B&F Aluwerken kan je terecht voor de vakkundige plaatsing van duurzame aluminium veranda’s, pergola’s en carports, maar we plaatsen ook ramen en deuren in aluminium. Dit kwaliteitsvolle materiaal heeft immers heel wat in zijn mars! Om het comfort in je veranda of woning extra te verhogen, installeren we met B&F Aluwerken ook eenvoudig te bedienen rolluiken, vliegenramen en zonwering. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal in Holsbeek, die overigens gemakkelijk bereikbaar is.

Bij B&F Aluwerken kan je terecht voor de vakkundige plaatsing van duurzame aluminium veranda’s, pergola’s en carports, maar we plaatsen ook ramen en deuren in aluminium.
Neem een kijkje op onze website voor meer info over de aluminium veranda’s, carports, pergola’s, ramen en deuren die B&F Aluwerken plaatst.

B&F Aluwerken bouwt op goede klantenrelatie

Bij B&F Aluwerken vinden we persoonlijk contact met de klant erg belangrijk. Daarom komt de zaakvoerder zelf bij je langs om, gratis en vrijblijvend, een offerte op te maken. Wanneer je de offerte hebt goedgekeurd, dan wordt het ontwerp uitgetekend van je gloednieuwe veranda of carport. We kunnen het ontwerp natuurlijk nog altijd aanpassen, als het nog niet compleet voldoet aan jouw eisen. De tekeningen die de gemeente nodig heeft van de bouw maakt B&F Aluwerken trouwens ook gratis voor je op!

Ontdek het aanbod van B&F Aluwerken

Neem een kijkje op onze website voor meer info over de aluminium veranda’s, carports, pergola’s, ramen en deuren die B&F Aluwerken plaatst. Je bent ook elk weekend welkom in onze toonzaal in Holsbeek tussen 14u en 18u, of op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Zit je met een vraag waar je nu graag meteen een antwoord op hebt? Dan zijn we bereikbaar op het nummer 016/57 12 17 en ook via mail op info@bf-aluwerken.be. Het ervaren team van B&F Aluwerken staat voor je klaar!

veranda\'s aluminium veranda\'s ramen ramen en deuren deuren

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakveranda\'s aluminium veranda\'s ramen ramen en deuren deuren

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenveranda\'s aluminium veranda\'s ramen ramen en deuren deuren