verandabeglazing veranda glas veranda\'s zonwerend glas

Welk type verandabeglazing?

Hoe zorg je ervoor dat je glazen veranda niet te fel afkoelt op de koude dagen, maar tegelijkertijd ook niet te hard opwarmt wanneer de zon goed schijnt? Aan de hand van de juiste verandabeglazing houd je de temperatuur in je veranda altijd op de gewenste hoogte. Zowel in bestaande, als in nieuwe veranda’s plaatst B&F Aluwerken daarom verandabeglazing die zonwerend en isolerend is.

Aan de hand van de juiste verandabeglazing houd je de temperatuur in je veranda altijd op de gewenste hoogte.

Zonwerende verandabeglazing

Geniet je al van een mooie veranda bij je thuis, maar wordt het snel warm als de zon schijnt? Of heb je nog geen veranda, maar zou je er wel heel graag eentje laten bouwen aan de zuidkant van je woning? Denk er dan aan om zonwerende verandabeglazing te laten plaatsen. Bij nieuwe veranda’s plaatst B&F Aluwerken sowieso zonwerend glas, maar je kan dus ook bij ons terecht voor de vervanging van het glas in jouw bestaande veranda. Meestal plaatsen we in de wanden verandabeglazing dat 50% zonwerend is en op het dak glas dat 72% zonwerend is. Het beste type verandabeglazing voor het dak is echter 86% zonwerend. Dit glas beschermt zeer goed tegen overmatig binnenkomende zonnewarmte en vermijdt verblinding door de zon. Welke verandabeglazing in jouw veranda geplaatst wordt, beslissen we natuurlijk samen op basis van de ligging van de veranda. B&F Aluwerken is daar heel flexibel in!

Isolerende verandabeglazing

Gewoon dubbel glas houdt de warmte niet goed binnen en laat de koude gemakkelijk toe in veranda’s. Kiezen voor isolerende verandabeglazing is daarom niet alleen slim als je in alle comfort van je veranda wil genieten, maar ook als je minder energie wil verbruiken. Daarom plaatst B&F Aluwerken standaard een verandabeglazing met een isolatiewaarde van 1,0 W/m²K, maar die waarde kan tot 0,8 W/m²K gaan. Hoe lager de isolatiewaarde, hoe beter het glas namelijk isoleert.

Als je bijvoorbeeld weet dat enkel glas een isolatiewaarde heeft van ongeveer 6 W/m²K, dan weet je meteen hoe goed verandabeglazing van 1,0 W/m²K (of minder) isoleert! Wil je dus graag ook op koude dagen in je veranda vertoeven, maar niet onnodig veel energie verbruiken om ze warm te stoken? Is je veranda naar het noorden gericht? Denk dan aan isolerende verandabeglazing.

Kwaliteitsvolle verandabeglazing van B&F Aluwerken

Het type verandabeglazing kan je bij B&F Aluwerken altijd zelf kiezen, hoewel de oriëntering van je veranda vaak een grote rol speelt in je keuze. Noordgerichte veranda’s zijn bijvoorbeeld meer gebaat bij goed isolerende verandabeglazing, terwijl voor zuidgerichte veranda’s goed zonwerend glas een slimme keuze is. Voor meer info over de verschillende soorten glas voor een veranda staat B&F Aluwerken uiteraard voor je klaar!

Kwaliteitsvolle verandabeglazing van B&F Aluwerken.
verandabeglazing veranda glas veranda\'s zonwerend glas

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakverandabeglazing veranda glas veranda\'s zonwerend glas

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenverandabeglazing veranda glas veranda\'s zonwerend glas