veranda aluminium veranda veranda plaatsen aluminium veranda op maat moderne veranda

De meerwaarde van een aluminium veranda

Een grote of kleine veranda, een moderne veranda of een meer klassieke veranda: bij B&F Aluwerken (Holsbeek) kies je zelf hoe jouw aluminium veranda eruitziet. Wat is er echter zo interessant aan een aluminium veranda plaatsen? We vertellen het je hier in een notendop!

Waarom kiezen voor een aluminium veranda?

B&F Aluwerken werkt om te beginnen samen met een betrouwbare leverancier van aluminium, namelijk Reynaers Aluminium uit Duffel. Die levert ons keer op keer kwaliteitsvol materiaal waarmee we jouw ideale aluminium veranda plaatsen. Aluminium is niet alleen mooi, maar ook onderhoudsarm, sterk en duurzaam. Bovendien biedt het de mogelijkheid tot diverse stijlen. De factoren stijl en esthetiek worden zo bij elk verandaproject gecombineerd met kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid. Je geniet dus te allen tijde, winter én zomer, van een prachtige aluminium veranda.

Waarom kiezen voor een aluminium veranda?

Hoe ziet jouw aluminium veranda eruit?

Wanneer je je huis wil verrijken met een aluminium veranda, zijn er tal van mogelijkheden op vlak van uitstraling en afwerking. Welke stijl zie je bijvoorbeeld graag: een moderne of landelijke veranda? En hoe ziet de rest van je woning eruit? Op basis daarvan kan je de look van je veranda bepalen. Voor de verandaprofielen en het beslag kan je bijvoorbeeld kiezen uit alle RAL-kleuren met een matte of blinkende afwerking. Wat betreft het beslag, hebben we trouwens een uitgebreid aanbod aan deur- en raamklinken zodat je zeker je favoriet vindt voor jouw aluminium veranda! Verder moet je uiteraard ook het type dak kiezen, zoals bijvoorbeeld een klassiek afhellend dak, een zadeldak of een draaiend dak. En zo krijgt je aluminium veranda beetje bij beetje de gewenste vorm en uitstraling!

Aluminium veranda plaatsen door expert.

Wacht niet lang(er) op je aluminium veranda

Je zou graag een aluminium veranda plaatsen en de ondergrond is klaar? Dan komt B&F Aluwerken het terrein eerst opmeten om dan een paar dagen later het geraamte van de aluminium veranda te plaatsen, wat klaar is op slechts één dag. Daarna kijken we alle maten na en bestellen we het glas. Ongeveer een week later plaatsen we dan de beglazing erin en klaar!

Aluminium veranda plaatsen door expert

B&F Aluwerken is dankzij een jarenlange ervaring in de sector gegroeid tot een echte expert wanneer het gaat over een aluminium veranda op maat gemaakt. We hebben alle middelen in huis om elke aluminium veranda in eigen atelier te ontwerpen en te construeren. Wens je meer info over de kwaliteiten of de opbouw van een aluminium veranda, aarzel dan niet om contact op te nemen via het nummer 016/ 57 12 17 of door een mailtje te sturen naar info@bf-aluwerken.be.

veranda aluminium veranda veranda plaatsen aluminium veranda op maat moderne veranda

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakveranda aluminium veranda veranda plaatsen aluminium veranda op maat moderne veranda

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenveranda aluminium veranda veranda plaatsen aluminium veranda op maat moderne veranda