carport carport aluminium aluminium carport carports carport bouwen

Carport? Aluminium is een goede keuze!

Je wilt je auto beschermen tegen regen en hagel, maar je verkiest een open ruimte boven een afgesloten garage. Dan is een carport de ideale oplossing. Carports bouwen we bij B&F Aluwerken in kwaliteitsvol aluminium en volledig op maat van jouw wensen. Wat die opbouw juist inhoudt, vertellen we je hier in een notendop!

B&F Aluwerken komt op één dag tijd een moderne carport bouwen bij je thuis.

Een carport: aluminium design

Wens je thuis een moderne carport? Aluminium is een kwaliteitsvol materiaal met een mooie uitstraling. Bij B&F Aluwerken kan je bijvoorbeeld een keuze maken uit verschillende aluminium gelakte profielen in allerlei trendy kleuren. Daarnaast heb je ook voor de platen op het dak van de carport verschillende mogelijkheden: ga je voor de doorschijnende of niet-doorschijnende variant? Hoe de carports eruitzien, wordt vaak beslist op basis van de rest van de woning, zoals de ramen en de deurprofielen. Eén ding staat sowieso vast: met een aluminium carport van B&F Aluwerken haal je keer op keer een modern design in huis.

Uitvoering van een carport in aluminium

B&F Aluwerken komt op één dag tijd een moderne carport bouwen bij je thuis. Ofwel hanteren we hiervoor standaardmaten, ofwel maken we een aluminium carport op maat. Tijdens de plaatsing brengen we de palen van de carport rechtstreeks op het terras aan of in beton in de grond. Al onze carports zijn bovendien voorzien van een gebogen dak met dubbelwandige polycarbonaatplaten. Zijn er trouwens na enige tijd platen van het dak beschadigd? Dan vervangt B&F Aluwerken ze zo snel mogelijk.

Extra’s voor een aluminium carport

Het is perfect mogelijk om een wand van de carport dicht te maken of een aluminium poort aan te bouwen. Zo staat je auto nog meer beschermd en geniet je nog steeds van de voordelen van een open ruimte. B&F Aluwerken kan zelfs voor een carport met berging zorgen en de overkapping verlengen. We realiseren deze werken tijdens de plaatsing of achteraf, jij beslist.

Thuis een carport?

Aluminium is een prima materiaal. Laat je carport bouwen door B&F Aluwerken en je bent zeker van een professionele plaatsing. Voor de bouw van een carport aluminium gebruiken garandeert namelijk een moderne en praktische overkapping van je terras. Voor meer info over aluminium carports staat ons team voor je klaar!

Thuis een carport?
carport carport aluminium aluminium carport carports carport bouwen

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakcarport carport aluminium aluminium carport carports carport bouwen

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagencarport carport aluminium aluminium carport carports carport bouwen