zonwering zonwering plaatsen moderne zonwering zonwering op maat veranda

Een moderne zonwering op maat

De warme gloed van de zon over je heen voelen, doet altijd deugd. Soms kan de zon je veranda of pergola echter sterk opwarmen, waardoor het er minder aangenaam vertoeven is. Om die warmte tegen te gaan kan je bij B&F Aluwerken terecht voor de perfecte oplossing: een zonwering plaatsen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw van veranda’s en pergola’s weten we wat de meerwaarde is van een zonwering. Wat die juist is, vertellen we je hieronder!

Voordelen van een zonwering

Een zonwering plaatsen zorgt ervoor dat je bij veel zonlicht en warm weer toch nog kan genieten van een aangename temperatuur in je veranda of pergola. Door de warmte op die manier tegen te houden hoef je bovendien niet zoveel energie te spenderen aan airconditioning. Wist je trouwens dat een zonwering ook je huid beschermt tegen schadelijke UV-straling? Die stralen kunnen immers nog binnendringen via het glas en zo tot bij jou geraken, maar dankzij een zonwering op maat van je veranda of pergola filter je die schadelijke UV-straling! Ook je meubels blijven op deze manier beschermd van het zonlicht en zullen niet snel verkleuren. Een zonwering biedt dus niets dan voordelen!

B&F Aluwerken plaatst moderne zonwering

Heb je besloten dat je je veranda wil verrijken met een zonwering? Dan plaatsen we die probleemloos! In nieuwe veranda’s die gebouwd zijn door B&F Aluwerken wordt sowieso zonwerend glas gebruikt, dus daar heb je in principe geen zonwering nodig. In bestaande veranda’s zit echter nog vaak enkel glas verwerkt, en dus is een zonwering de ideale oplossing om de hitte tegen te gaan bij warm weer of om de warmte binnen te houden bij koud weer. Een zonwering plaatsen kan in de vorm van: screens (verticale zonwering) voor het glas, een verandazonwering op het dak of een luifel die overal aan huis kan worden geplaatst. Het gaat telkens om een elektrische zonwering die te bedienen is met een afstandsbediening voor extra comfort.

Een zonwering plaatsen bij je thuis?

Baadt je veranda of pergola in het zonlicht en wordt het er snel te warm? Neem dan contact op met B&F Aluwerken uit Holsbeek. Wij komen zo snel mogelijk een moderne zonwering plaatsen bij je thuis zodat jij in alle comfort van je veranda of pergola kan genieten!

zonwering zonwering plaatsen moderne zonwering zonwering op maat veranda

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakzonwering zonwering plaatsen moderne zonwering zonwering op maat veranda

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenzonwering zonwering plaatsen moderne zonwering zonwering op maat veranda