verandazonwering veranda glas veranda\'s zonwerend glas

Verandazonwering op maat van je veranda

In veranda’s is vaak veel glas verwerkt zodat je elke dag van veel daglicht kan genieten en het gevoel hebt dat je buiten zit. Soms kan het echter zijn dat de zon je veranda net iets te veel opwarmt, of dat te veel zonlicht je meubels verbleekt… Dan komt een verandazonwering goed van pas!

Verandazonwering voor elk type veranda

Een bestaande of nieuwe veranda, een grote of kleine veranda: geen van die factoren spelen een rol bij de plaatsing van verandazonwering. B&F Aluwerken luistert altijd naar de wensen van de klant en zorgt keer op keer voor een professionele uitvoering. Uiteraard wordt verandazonwering vooral geplaatst bij bestaande veranda’s aangezien die vroeger vaker gebouwd werden met enkel glas en dus de warmte gemakkelijk binnenlaten. Bij nieuwe veranda’s integreren we sowieso zonwerend glas waardoor je in principe geen verandazonwering meer nodig hebt. Wens je dat toch te plaatsen, dan komt B&F Aluwerken natuurlijk met plezier bij je langs.

Verandazonwering: waar en hoe?

Bij B&F Aluwerken kies je zelf waar je de verandazonwering graag wilt laten plaatsen. Het beste is echter om het aan de buitenzijde van de veranda aan te brengen. Dat kan ofwel op het dak, ofwel in de vorm van zonnescreens voor de ramen. Om de warmte van de zon tegen te houden of om net wat meer warmte binnen te laten, bedien je dan met één druk op de knop de verandazonwering. Dankzij technologische innovaties is manuele bediening immers verleden tijd waardoor het gebruikscomfort alleen maar stijgt. Wil je trouwens helemaal op veilig spelen, dan is een windautomaat of een wind- en zonautomaat geen overbodige luxe. Je kan dan gerust van huis weggaan zonder dat de buitenzonwering beschadigd wordt door weer en wind.

Te warm in je veranda? Denk aan verandazonwering!

Wens je een verandazonwering op het dak van je veranda of liever voor de ramen? En in welke kleur mag die zijn? Heb je trouwens graag een verandazonwering in acryl of in een ander soort materiaal? Zodra je een antwoord hebt gevonden op die vragen, kan B&F Aluwerken (Holsbeek) jouw veranda komen beschermen tegen de zon met een professioneel geplaatste en kwaliteitsvolle verandazonwering. Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ervaren team!

verandazonwering veranda glas veranda\'s zonwerend glas

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakverandazonwering veranda glas veranda\'s zonwerend glas

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenverandazonwering veranda glas veranda\'s zonwerend glas