ramen deuren ramen en deuren aluminium ramen aluminium ramen en deuren

Ramen en deuren van B&F Aluwerken

Nieuwe ramen en deuren nodig? Een paar stevige rolluiken voor je ramen plaatsen? Of vliegenramen voor de deuren plaatsen? Dan bieden we met plezier onze diensten aan. Het ervaren team van B&F Aluwerken komt aluminium ramen en deuren plaatsen, vliegenramen installeren, je veranda voorzien van een degelijke zonwering en de nodige rolluiken plaatsen!

Aluminium ramen en deuren op maat

Laat je je ramen en deuren plaatsen door B&F Aluwerken, dan geniet je een pak voordelen… Onze aluminium ramen en deuren zijn namelijk erg duurzaam én stevig. Aluminium biedt bovendien zowel akoestische als thermische isolatie en verhoogt zo het comfort binnenshuis. Combineer dat met de isolerende beglazing die we in je ramen en deuren verwerken, en het wordt aangenaam leven in je huis, het hele jaar rond. Je kan daarnaast de aluminium ramen en deuren volledig laten aansluiten bij de rest van je woning dankzij het brede aanbod aan kleuren en klinken. Aluminium ramen en deuren kopen bij B&F Aluwerken? Dat is een slimme investering.

Je ramen en deuren uitgerust met…

Dringt de hitte van de zon snel binnen in je woning? Denk er dan eens aan om een moderne zonwering of rolluiken voor je ramen en deuren te plaatsen. Je houdt de warmte ermee buiten en je beschermt je meubels van het zonlicht. Maar ook als het wat frisser is buiten, zorgen beide voor een isolerend effect. Zo vertoef je dus altijd in aangename temperaturen! Zowel de zonwering als de rolluiken zijn trouwens elektrisch te bedienen: praktisch! Wil je nog meer weten over de zonwering en aluminium rolluiken die wij voor je ramen en deuren plaatsen? Surf dan snel verder op onze site!

Geen insecten meer binnen via ramen en deuren

Behalve voor aluminium ramen en deuren, kan je ook bij ons aankloppen voor een uitstekend middel tegen insecten in huis. We plaatsen namelijk aluminium vliegenramen en –deuren in verschillende uitvoeringen. Vaste, schuivende of opendraaiende vliegenramen: jij vraagt, wij plaatsen. Op die manier kan je je ramen en deuren zorgeloos laten openstaan en genieten van een goede verluchting, zonder dat vliegen of muggen binnenkomen.

Nieuwe ramen en deuren, en meer!

Kies je voor de aluminium ramen en deuren van B&F Aluwerken? Prima keuze! We maken de ramen en deuren op maat van je huis, net zoals we dat doen bij de vliegenramen en zonwering. Of ben je eerder op zoek naar rolluiken van goede kwaliteit? Ook dan ben je welkom bij B&F Aluwerken (Holsbeek). Wens je meer info over onze ramen en deuren, en de mogelijkheden, neem dan zeker contact met ons op. Een persoonlijke aanpak wacht op je!

ramen deuren ramen en deuren aluminium ramen aluminium ramen en deuren

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakramen deuren ramen en deuren aluminium ramen aluminium ramen en deuren

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenramen deuren ramen en deuren aluminium ramen aluminium ramen en deuren