carport carports aluminium carport carport op maat moderne carport

Een moderne carport op maat

Met een carport bescherm je niet alleen je wagen, dit type overkapping biedt je zoveel meer dan dat! Ontdek hier waarom een aluminium carport bouwen zo interessant is en hoe we er bij B&F Aluwerken voor zorgen dat je in een mum van tijd van een moderne carport op maat kan genieten…

Voordelen van een carport

Een aluminium carport bouwen bij je thuis brengt heel wat interessante voordelen met zich mee… Allereerst beschermt een carport je auto natuurlijk tegen allerlei weersinvloeden en dient het op die manier dus als een (extra) garage. Regent, sneeuwt of vriest het? Dan stap je dankzij een carport volledig droog in je auto en heb je geen last meer van bevroren autoruiten. Je kan trouwens niet enkel je auto onder een carport plaatsen, maar ook je fiets, je motor of bijvoorbeeld je caravan. Staat er geen auto onder de carport? Dan is die bovendien perfect te gebruiken als terrasoverkapping, waar je beschut zit van wind, regen en felle zon! Een pingpong-avondje met je vrienden, een lekkere barbecue met je gezin of een gezellig hoekje om iets te drinken tover je met carports allemaal tevoorschijn. Een carport verhoogt dus meteen de waarde van je huis.

Een aluminium carport bouwen bij je thuis brengt heel wat interessante voordelen met zich mee.
Waarom kiezen voor een carport van B&F Aluwerken?

Waarom kiezen voor een carport van B&F Aluwerken?

B&F Aluwerken realiseert carports met een sober, maar modern design, waarbij we een ruime keuze aan aluminium gelakte profielen aanbieden die beschikbaar zijn in allerhande modieuze kleuren. Dankzij het stijlvolle ontwerp is een carport van B&F Aluwerken dan ook geschikt voor verschillende huisstijlen. Wens je een aluminium carport bij je thuis? Dan maken we vrijblijvend een gratis prijsofferte voor je op. Eerst meten we alles exact op, dan overlopen we samen met jou de details om daarna een gepersonaliseerd ontwerp uit te tekenen. Het resultaat is een moderne carport op maat die er al op één dag staat!

Een aluminium carport bouwen

Een carport van B&F Aluwerken getuigt van uitstekende kwaliteit.
Om dat met eigen ogen te ontdekken, ben je zaterdag en zondag altijd welkom in onze toonzaal in Holsbeek (Vlaams-Brabant) van 14u tot 18u. Ons ervaren team geeft er je met plezier alle nodige uitleg over onze moderne carports. Geniet dus snel van alle pluspunten van een aluminium carport op maat bij je thuis!
carport carports aluminium carport carport op maat moderne carport

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakcarport carports aluminium carport carport op maat moderne carport

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagencarport carports aluminium carport carport op maat moderne carport