rolluiken rolluik ramen rolluiken plaatsen rolluiken op maat

Rolluiken op maat kopen

Vele huizen zijn uitgerust met rolluiken voor de ramen. Rolluiken beschermen dan ook je ramen, werken isolerend en houden het geluid tegen. Wat kunnen we je nog vertellen over de voordelen van rolluiken? B&F Aluwerken geeft je de belangrijkste info mee.

Beschermende rolluiken plaatsen

Wanneer je rolluiken laat installeren voor je ramen, bescherm je die uiteraard tegen weer en wind. Maar de beschermingsfactor van rolluiken betreft nog andere aspecten! Zo is een rolluik bijvoorbeeld ook zonwerend. Schijnt de zon dus wat te hard buiten en wordt het binnen te warm? Doe dan de rolluiken naar beneden en houd het aangenaam koel binnen. Op die manier hebben rolluiken dus ook een isolerende functie. Wist je trouwens dat een rolluik tevens geluidswerend is? Wanneer je in een drukke straat woont of ze aan het werken zijn dicht bij je huis, zorgt een rolluik ervoor dat je niet teveel last ondervindt van het lawaai. Behalve van geluidswerende rolluiken, kan je ook van inbraakwerende rolluiken spreken dankzij een speciaal systeem waarbij een gesloten rolluik niet kan worden opengetrokken. Een rolluik beschermt je dus op allerlei manieren!

Rolluiken plaatsen met B&F Aluwerken

Rolluiken kopen bij B&F Aluwerken, daar krijg je wat voor terug. Allereest komt ons ervaren team de rolluik persoonlijk bij je thuis plaatsen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over een correcte installatie. De voorkeur van onze klanten gaat daarbij uit naar elektrische rolluiken die werken met een afstandsbediening. Daarnaast is het ook mogelijk om een timer op de rolluik te plaatsen. Dan kan je, bijvoorbeeld, om 7u ’s morgens de rolluiken automatisch laten opengaan bij je thuis en word je als het ware gewekt door het daglicht. Zoals je ziet, besteden we bij B&F Aluwerken veel aandacht aan het comfort van onze rolluiken.

Uitvoering en afwerking van de rolluiken

B&F Aluwerken installeert rolluiken op maat van jouw wensen en voorkeuren. We plaatsen altijd aluminium rolluiken die beschikbaar zijn in alle RAL-kleuren. Behalve de gewenste kleur, kies je ook het type rolluik: inbouwrolluiken of opbouwrolluiken. Het voordeel van opbouwrolluiken is bijvoorbeeld dat die erg gemakkelijk achteraf te plaatsen zijn, omdat je dan niet het hele raam moet vervangen. Inbouwrolluiken worden dan weer meestal geplaatst bij nieuwbouwwoningen.

Rust je ramen uit met rolluiken op maat

Wil je graag rolluiken plaatsen voor je ramen, aarzel dan niet om contact op te nemen met B&F Aluwerken (Holsbeek). Ons team staat voor je klaar om op al je vragen omtrent rolluiken een gepast en professioneel antwoord te geven. Contacteer ons via het nummer 016/57 12 17 of via e-mail op info@bf-aluwerken.be.

rolluiken rolluik ramen rolluiken plaatsen rolluiken op maat

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakrolluiken rolluik ramen rolluiken plaatsen rolluiken op maat

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenrolluiken rolluik ramen rolluiken plaatsen rolluiken op maat