pergola aluminium pergola pergola\'s pergola bouwen moderne pergola

Een prachtige pergola bouwen

Een mooie afwerking van je tuin en je terras, een sfeervolle buitenruimte waar je beschut zit van wind, regen en zon, een plek waar je praktisch het hele jaar rond kan ontspannen: een aluminium pergola beschikt over zoveel voordelen! Zou jij ook graag een moderne pergola bouwen bij je thuis? Dan kan je hier alvast kennismaken met de pergola’s die B&F Aluwerken realiseert.

Wat is een pergola juist?

Zegt het woord ‘pergola’ je niet veel? Dan zal een ‘terrasoverkapping’ waarschijnlijk wel wat bekender in de oren klinken. Pergola’s worden namelijk aan je woning gebouwd en vormen zo een soort van afdak over je terras. Op die manier kan je buiten zitten en ten volle van je tuin genieten zonder gestoord te worden door te straffe zonnestralen of regendruppels. Je kan van de aluminium pergola zelfs op elk tijdstip een gezellige veranda laten maken door B&F Aluwerken, waardoor de terrasoverkapping een echte meerwaarde voor je woonst wordt.

Een aluminium pergola van B&F Aluwerken.
Geniet met een pergola dubbel zo hard van je mooie terras en het uitzicht op al het groen van je tuin.

Een aluminium pergola van B&F Aluwerken

In zee gaan met B&F Aluwerken wanneer je een pergola plaatsen wil, dat wil zeggen dat zowel het ontwerp als de uitvoering volledig volgens jouw wensen verloopt. Welke vorm en welke kleur zal het dak van je pergola bijvoorbeeld hebben? Wil je graag zonwerend glas of aluminium panelen als dakbedekking? Houd je de pergola het liefst open langs de zijkanten of mag er een zijde toegemaakt worden? Komen er spotjes in als verlichting? B&F Aluwerken komt persoonlijk bij je langs om je terras op te meten en je voorkeuren te overlopen. En zo realiseren wij jouw ideale aluminium pergola

Een moderne pergola plaatsen op je terras

Geniet met een pergola dubbel zo hard van je mooie terras en het uitzicht op al het groen van je tuin. Wens je meer informatie over de mogelijkheden die B&F Aluwerken aanbiedt op vlak van aluminium pergola’s? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ervaren team op het nummer 016/57 12 17 of via mail op info@bf-aluwerken.be. We stellen eveneens een gratis prijsofferte voor je op! Zo heb je meteen een correct beeld van het prijskaartje van je toekomstige pergola.

pergola aluminium pergola pergola\'s pergola bouwen moderne pergola

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakpergola aluminium pergola pergola\'s pergola bouwen moderne pergola

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenpergola aluminium pergola pergola\'s pergola bouwen moderne pergola