pergola aluminium pergola pergola tuin pergola in tuin pergola in de tuin

Een aluminium pergola in de tuin

Een duurzame en onderhoudsvriendelijke aluminium pergola in de tuin? B&F Aluwerken brengt het voor elkaar! Aluminium is immers een uitstekend bouwmateriaal dat zich perfect leent voor de bouw van een moderne pergola. Zou je thuis ook graag een plek hebben waar je kan genieten van de buitenlucht, maar tegelijkertijd ook wat beschut zit? Laat dan een aluminium pergola bouwen! Hier kom je alvast wat meer te weten over de bouwmogelijkheden…

Moet uw poort voldoen aan alle Europese normen voor personenveiligheid?

Het ontwerp van je aluminium pergola

Kiezen voor een aluminium pergola in de tuin is een eerste stap. De tweede is kiezen voor de gewenste afwerking. Aangezien aluminium beschikbaar is in alle RAL-kleuren, kan je de pergola’s dus perfect afstemmen op de rest van de woning. Ook wat het dak betreft, valt er te kiezen uit diverse vormen, zoals bijvoorbeeld een afhellend dak, een zadeldak of een piramidedak. Behalve het type dak, kan je ook de dakbedekking vrij kiezen. Zo is er gelaagd en zonwerend glas, maar ook een keuze aan verschillende soorten platen; acrylaat- en polycarbonaat, massief of meerwandig, helder of opaal. Verder wordt een aluminium pergola bij B&F Aluwerken standaard gebouwd met vierkante zuilen, maar die kunnen we op vraag vervangen door sierzuilen in aluminium. Vertel ons dus je voorkeuren en wij realiseren de ideale aluminium pergola.

Bouw je aluminium pergola om tot veranda

Je laat een aluminium pergola bouwen bij je thuis, maar je wil de mogelijkheid graag openhouden om er later nog een veranda van te maken? Dat kan! Een pergola bouwen doen we bij B&F Aluwerken namelijk altijd met aluminium profielen die thermisch onderbroken zijn. Zo kan je achteraf bijvoorbeeld één zijde van de pergola toemaken om ze winddicht te maken, of kan je de pergola volledig laten toemaken om een echte veranda te creëren. Daar hoef je echter nog niet aan te denken wanneer je een aluminium pergola kopen gaat, want alles kan achteraf nog bijgebouwd worden!

Genieten in je eigen aluminium pergola

Met een pergola in de tuin heb je dubbel zoveel plezier.
Genieten in je eigen aluminium pergola.
Als het warm is buiten, maar de zon schijnt net wat te hard of het regent, dan kan je nog altijd in je aluminium pergola gaan zitten… Neem contact op met B&F Aluwerken (Holsbeek) voor meer info over je eigen aluminium pergola in de tuin en ons ervaren team vertelt je alles dat je moet weten!
pergola aluminium pergola pergola tuin pergola in tuin pergola in de tuin

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakpergola aluminium pergola pergola tuin pergola in tuin pergola in de tuin

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenpergola aluminium pergola pergola tuin pergola in tuin pergola in de tuin