pergola terrasoverkapping veranda moderne pergola pergola op maat

Een pergola als terrasoverkapping

Geniet jij graag van wat frisse buitenlucht, van die mooie tuin achter je huis of van gezellige avonden onder de blote hemel? Versier je terras dan met een moderne pergola, of terrasoverkapping, en laat je verrassen door deze sfeervolle buitenruimte. B&F Aluwerken vertelt je hier kort wat de mogelijkheden zijn van een pergola (terrasoverkapping) bij je thuis.

Elk seizoen beleven in je pergola/terrasoverkapping

Wil je een pergola (terrasoverkapping) plaatsen? Dan zorgt B&F Aluwerken ervoor dat je lente, zomer, herfst en winter op een aangename manier van je thuis kan genieten. Het zonwerend glas dat we in de pergola plaatsen zal bijvoorbeeld felle zonnestralen en hitte goed tegenhouden. Maar ook op regenachtige dagen, wanneer het sneeuwt of er een sterke wind staat, kan je nog altijd op je terras zitten, droog en uit de wind. B&F Aluwerken kan bijvoorbeeld één of meerdere zijden van de pergola (terrasoverkapping) toemaken zodat je goed beschut zit. En als oplossing voor de lage temperaturen kan je natuurlijk met wat leuke dekentjes buiten gaan zitten, maar het is ook mogelijk om een elektrisch verwarmingstoestel te plaatsen onder de terrasoverkapping. Een pergola op maat is dus een ideale manier om het hele jaar rond van je terras en de omgeving te genieten!

Elk seizoen beleven in je pergola/terrasoverkapping.

Van een pergola/terrasoverkapping naar een veranda

Wil je toch liever volledig beschut zitten en wil je graag overschakelen op een veranda? Dan is het te allen tijde mogelijk om van de aluminium pergola (terrasoverkapping) een veranda te maken. De inrichting en afwerking van beide kies je zelf, en dus ook de sfeer die de pergola of veranda uitstraalt. Wil je bijvoorbeeld een lichtkoepel in het dak, vind je spotjes wel een leuk idee of nog iets anders? Dan verwerkt B&F Aluwerken dat in het ontwerp en in de uitvoering van jouw persoonlijke, gloednieuwe pergola (terrasoverkapping). Aandacht besteden aan de juiste, sfeervolle verlichting betekent trouwens ook dat je ’s avonds langer kan genieten van je tuin, de rust, de buitenlucht

Wil je een pergola (terrasoverkapping) plaatsen?
Vind je zo’n pergola (terrasoverkapping) wel handig?

Moderne pergola op maat

Zie je jezelf, met familie en vrienden, al veel leuke momenten beleven op je terras? Vind je zo’n pergola (terrasoverkapping) wel handig? Neem dan nu contact op met B&F Aluwerken uit Holsbeek (Vlaams-Brabant)! Dan komen we naar je thuis en bespreken we de mogelijkheden om van je terras een aangename buitenruimte te maken dankzij een moderne pergola, of terrasoverkapping.

pergola terrasoverkapping veranda moderne pergola pergola op maat

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakpergola terrasoverkapping veranda moderne pergola pergola op maat

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenpergola terrasoverkapping veranda moderne pergola pergola op maat