ramen deuren ramen en deuren aluminium ramen aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren

Je oude ramen en deuren vervangen: B&F Aluwerken steekt een handje toe! Bij ons kan je immers terecht voor kwaliteitsvolle aluminium ramen en deuren op maat. Wat is er zo interessant aan dit materiaal en waarom zou je kiezen voor aluminium ramen en deuren van B&F Aluwerken? Je ontdekt het hieronder.

Waarom aluminium ramen en deuren?

In vergelijking met andere bouwmaterialen voor ramen en deuren, beschikt aluminium over heel wat sterke eigenschappen. Kiezen voor aluminium ramen en deuren is ten eerste kiezen voor duurzaamheid. Aluminium is namelijk voor 100% recycleerbaar, en vergt weinig onderhoud. Ten opzichte van pvc, zijn aluminium ramen en deuren trouwens ook sterker. Laat je bovendien ramen en deuren plaatsen in dit materiaal, dan geniet je van een akoestische én thermische isolatie. Aluminium ramen en deuren vormen dus een echte aanwinst voor je woning.

Isolerende aluminium ramen en deuren van B&F Aluwerken

Zou je graag nieuwe (aluminium) ramen en deuren plaatsen in je woning? Dan heb je bij B&F Aluwerken de keuze uit verschillende soorten isolerende aluminium raamprofielen en deurprofielen. We werken hiervoor samen met de leverancier Reynaers Aluminium die bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit. Op vlak van beglazing bieden we je ook diverse mogelijkheden aan voor je aluminium ramen en deuren, zoals bijvoorbeeld ramen met verschillende isolatiewaarden. Deze verschillen hangen af van de dikte van het glas, maar ook van de soort vulling in de spouw. Meestal is de spouw van isolerend glas gevuld met argon, maar door krypton te gebruiken verbetert de isolatiewaarde aanzienlijk.

Aluminium ramen en deuren op maat

B&F Aluwerken werkt altijd met aluminium ramen en deuren op maat van je huis uit. Kies uit de diverse kleuren waarin aluminium beschikbaar is en laat de aluminium ramen en deuren volledig matchen bij de binnen- en buitenkant van je huis. Ook het beslag, zoals deurklinken en sloten, zijn vrij te bepalen. We laten je met plezier de verschillende mogelijkheden zien zodat je de ramen en deuren nog meer kan laten aansluiten bij de rest van je woning en tegelijkertijd aandacht besteedt aan een goede beveiliging. Bij B&F Aluwerken passen alle ramen en deuren perfect in je woning qua afmeting en qua stijl!

Nieuwe aluminium ramen en deuren

Ga je je huis renoveren en wil je graag nieuwe ramen en deuren plaatsen? Kom dan eens langs bij B&F Aluwerken en we vertellen alles over de kwaliteiten van aluminium ramen en deuren. Onze toonzaal in Holsbeek is zaterdag en zondag geopend van 14u tot 18u. Ons ervaren team heet je welkom!

ramen deuren ramen en deuren aluminium ramen aluminium ramen en deuren

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakramen deuren ramen en deuren aluminium ramen aluminium ramen en deuren

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenramen deuren ramen en deuren aluminium ramen aluminium ramen en deuren