vliegenramen vliegenramen op maat aluminium vliegenramen deuren vliegenraam

Kwaliteitsvolle vliegenramen op maat

Heb jij ook liever geen insecten in huis als je het raam of de deur openzet? Laat dan vliegenramen en –deuren plaatsen bij je thuis. Bij B&F Aluwerken (Holsbeek) maken we aluminium vliegenramen op maat van jouw huis en wensen. Ontdek dus snel wat meer over het nut en de kwaliteit van onze vliegenramen!

Waarom vliegenramen plaatsen?

Je ramen openzetten bij mooi weer of ’s nachts voor een goede verluchting zorgen van je kamer: met een paar vliegenramen op maat geniet je zorgeloos van de frisse lucht. Muggen, spinnen, vliegen en andere vervelende insecten kunnen je huis immers niet binnendringen! Zo creëer je bovendien een hygiënischere omgeving binnenshuis. Vliegenramen zijn dus niet enkel handig tijdens de lente- en zomermaanden, maar ook tijdens de rest van het jaar.

Vliegenramen van B&F Aluwerken

Op zoek naar kwaliteitsvolle en duurzame vliegenramen? Dan zit je goed bij B&F Aluwerken. Wij plaatsen aluminium vliegenramen en -deuren in alle RAL-kleuren zodat ze volledig af te stemmen zijn op je veranda en woning. Voor het doek van de vliegenramen kan trouwens gekozen worden voor een versterkt screen dat niet snel kapot gaat als je een krabgrage hond of kat in huis hebt rondlopen. Bestel je dus een vliegenraam bij B&F Aluwerken, dan wordt dat volledig op maat van jouw woning en wensen gemaakt.

Verschillende soorten vliegenramen

B&F Aluwerken plaatst zowel vliegenramen voor deuren als voor ramen. Heb je bijvoorbeeld een houten of aluminium raam in je veranda of woning? Dan zorgen wij dat er een vast vliegenraam voor komt te staan dat alle insecten tegenhoudt. Voor deuren hebben we dan weer iets mobielere varianten van vliegenramen in huis. Een schuifdeur kunnen we bijvoorbeeld uitrusten met een schuivend vliegenraam, een opendraaiende deur met een vliegenraam dat mee opendraait. Vertel ons op welke ramen en deuren je vliegenramen wenst te plaatsen en wij maken ze volledig op maat!

Aluminium vliegenramen op maat

Wens je enkele vliegenramen en -deuren te plaatsen thuis? Dan komt B&F Aluwerken (Holsbeek) alles gratis opmeten en geven we je ook meteen een idee van de prijs. Contacteer ons op het nummer 016/57 12 17 of stuur een mail naar info@bf-aluwerken.be voor een vliegenraam op maat gemaakt.

vliegenramen vliegenramen op maat aluminium vliegenramen deuren vliegenraam

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakvliegenramen vliegenramen op maat aluminium vliegenramen deuren vliegenraam

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenvliegenramen vliegenramen op maat aluminium vliegenramen deuren vliegenraam