veranda veranda bouwen tuinkamer tuinveranda veranda tuin

Een veranda bouwen met zicht op groen

Wie zou er nu niet in alle comfort van zijn tuin willen genieten, ’s winters én ’s zomers? Met een veranda van B&F Aluwerken is dat perfect mogelijk! Dankzij moderne bouwtechnieken en –materialen wordt je veranda immers een extra leefruimte waar je in alle rust van je tuin geniet. Als je je afvraagt hoe we je veranda omtoveren tot een tuinkamer waarin het gezellig vertoeven is, lees dan snel verder…

Niet te warm, niet te koud in je veranda

Een veranda bouwen, daar komt wel wat glas bij kijken. Dat wil dus ook zeggen dat de zon de ruimte gemakkelijk kan opwarmen, maar dat het op koude dagen ook erg kan afkoelen in je veranda. Of toch niet…? B&F Aluwerken werkt namelijk met zonwerende, hoogisolerende en onderhoudsvriendelijke beglazingen. En ook de thermisch onderbroken aluminium verandaprofielen hebben isolerende eigenschappen. Wanneer de zon dus goed haar best doet, zal het nog altijd aangenaam vertoeven zijn in je veranda. Maar ook in de winter kan je van het mooie uitzicht op je tuin genieten in je eigen veranda!

Je veranda als tuinkamer inrichten?
Wens je meer info over een veranda bouwen als tuinkamer? Neem dan contact op met B&F Aluwerken, jouw verandaspecialist!

Je veranda als tuinkamer inrichten?

Je veranda is een echte leefruimte waar je, ondanks de steeds hectisch wordende wereld, gezellige tijden beleeft tijdens een goed gesprek of een lekkere maaltijd. De veranda doet dus dienst als tweede woonkamer, met het voordeel van een prachtig zicht te hebben op je tuin of op de groene omgeving rond je huis. De stijl en afwerking van je ‘tuinveranda’ kies je volledig zelf. Wens je een klassieke of moderne veranda, met een afhellende dak of een zadeldak, raamklinken in pikzwart of olijfgroen? B&F Aluwerken luistert naar jouw wensen en komt dan jouw veranda op maat bouwen.

Een veranda in de tuin

Een uitzicht hebben op de rustgevende natuur rondom je woning en het hele jaar rond plezier beleven in je veranda: dat is waar B&F Aluwerken voor zorgt. We komen bij jou immers een echte ‘tuinveranda’ op maat bouwen die je perfect als extra leefruimte kan inrichten. Wens je meer info over een veranda bouwen als tuinkamer? Neem dan contact op met B&F Aluwerken, jouw verandaspecialist!

veranda veranda bouwen tuinkamer tuinveranda veranda tuin

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakveranda veranda bouwen tuinkamer tuinveranda veranda tuin

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenveranda veranda bouwen tuinkamer tuinveranda veranda tuin