leefveranda veranda pergola moderne veranda verandaspecialist

Extra woonruimte dankzij leefveranda

Comfortabel wonen en een gevoel van ruimte scheppen, dat doe je door bij je thuis een leefveranda te laten aanbouwen door een echte verandaspecialist, zoals B&F Aluwerken! Een leefveranda is om die redenen dan ook heel populair… Zou jij ook graag het hele jaar rond gezellig vertoeven in je eigen woonveranda? Dan helpen we je hier alvast op weg om de ideale veranda te vinden!

Hoe richt jij je leefveranda in?

Een leefveranda is een woonvleugel met een perfecte overgang tussen je huis en de tuin. Welke functie je aan die ruimte geeft en welke verandameubelen je erin plaatst, kies je uiteraard helemaal zelf. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om er een tweede woonkamer van te maken? Of misschien zegt een ontspanningsruimte je wel meer, met een biljardtafel, een PlayStation of een bubbelbad… Wanneer je keuken aan de nieuwe veranda grenst, kan je die twee ook in elkaar laten overlopen om zo nog meer te genieten van gezellige momenten samen met familie of vrienden. Zoals je ziet, is er wel wat mogelijk bij een leefveranda. Je kan er bovendien voor opteren om je veranda te laten overlopen in een pergola en vice versa. Bel ons op het nummer 016/57 12 17 of stuur een e-mail naar info@bf-aluwerken.be voor meer info over een eigen leefveranda!

Hoe richt jij je leefveranda in?

De binnen- en buitenafwerking van je leefveranda

Je hebt besloten om een leefveranda te laten plaatsen, maar hoe mag die eruitzien? Vind je een strakke, moderne veranda wel mooi of ben je meer te vinden voor een landelijke veranda? Er zijn immers vele afwerkingsmogelijkheden, zowel voor de binnen- als de buitenkant. De meeste klanten die een leefveranda willen bouwen, kiezen voor een gesloten plat dak waarin dan vaak een lichtkoepel in zadelstructuur of licht afhellende glasplaten wordt geplaatst om extra licht binnen te laten. Gaat je voorkeur echter uit naar een afhellend dak, een zadeldak of een piramidedak, dan realiseert B&F Aluwerken dat eveneens voor jou. Dit kan allemaal nog verfijnd worden door sierelementen op de nok van het dak of in het geïsoleerde aluminium van de wanden. Het beslag voor je leefveranda is trouwens ook vrij te kiezen qua kleur en ontwerp.

Je hebt besloten om een leefveranda te laten plaatsen, maar hoe mag die eruitzien?

En hoe mag de veranda langs binnen verder worden afgewerkt? Wil je bijvoorbeeld graag stijlvolle LED spotjes in het plafond? Omschrijf ons je ideale leefveranda en wij maken een gratis prijsofferte voor je op.

Een leefveranda als extra woonruimte

Met een leefveranda aan je woning gebouwd en de juiste verandameubelen heb je zonder veel breekwerken een extra leefruimte gecreëerd. Kom zeker eens langs in onze toonzaal in Holsbeek (Vlaams-Brabant) om wat inspiratie op te doen voor jouw leefveranda en om extra uitleg te vragen aan ons team van experten.

leefveranda veranda pergola moderne veranda verandaspecialist

Een veranda op maat?

Vraag hier uw offerte aan

Kom eens langs!

Ma - Vr Op afspraakleefveranda veranda pergola moderne veranda verandaspecialist

maak hier uw afspraak

Za - Zo 14u00 – 18u00 behalve op feestdagenleefveranda veranda pergola moderne veranda verandaspecialist